21. elokuuta 2016

ÄiTyLit! (+kuulumiset)

Ystävä vuosien takaa otti yhteyttä ja kysyi, voisiko jotenkin auttaa meitä. Tykkäisikö Tiina jostain piristyksestä ehkä? Kerroin Tiinan pitävän postikorteista, että sellainen olis kiva hänestä saada. Kuva kissasta, pupusta tai mistä vain eläimestä. Tiina rakastaa kaikkia eläimiä, ötököitä ja söpöjä juttuja. :)

Näimme Annan kanssa, kun hän oli hankkinut "jotain pientä ja saippuakuplakoneen" ja treffattiin häntä ja hänen ystäväänsä meidän pihalla. Tiina oli justiin vasta lähteny sairaalaan takaisin Jounin kanssa ja ripsivärit levinneenä menin Sinjan kanssa pihalle. Oli ihana nähdä vuosien jälkeen ihanaa Annaa! Olihan siinä Annan ystäväkin. Aika pian kuitenkin kävi ilmi, että noilla naisilla oli mulle muutakin asiaa. Ensinnäkin he olivat tutustuneet hetkeä aiemmin ja heillä oli meille melkoinen yllätys!

Laskin tuossa, että mun kavereista 28, kaksikymmentäkahdeksan kaveria, on tuossa ÄiTyLit-ryhmässä facebookissa, eikä KUKAAN ollu hiiskunutkaan meille tuosta tempauksesta, jossa Tiinalle lähetettäisiin pikku-yllätyksiä postin ja Annan kautta meille! Oon itse aikoja sitten kuulunut tuohon ryhmään itsekkin, mutta oon jossain välissä sieltä poistunut, joten puun takaa tuli koko juttu ja lujaa. :D

Annan mukana meille tuli mieletön määrä ihania kirjeitä ja pakettejakin! Ihania piirustuksi, koskettavia runoja, tarroja, tikkareita, kindermunia, koruja, puuha- ja värityskirjoja, kyniä, pehmoleluja, askarteluja.. Voi mahoton! Oon ihan sanaton. Ja Tiina kiljuu riemuissaan ja on suurinpiirtein seonnut tästä kaikesta. <3 Ja vielä on postia matkallakin. Kumpaahan jännittää enemmän, äitiä vai Tiinaa? Tuhannet, tuhannet kiitokset kaikille teille meitä muistaneille ja muistaville! Me nautitaan ja tutkitaan kaikki jutut huolella läpi. Tiinaa saa tavaroita päivittäin osastolle ja voin luvata, että jokainen tarra löytää paikkansa vihosta, josta niitä sitten yhdessä ihaillaan uudestaan ja uudestaan. :)

Tiinalla tosiaan nousi eilen punaisia läiskiä kasvoihin ja jalkoihin. Edeltävä yö oli ollut vaikea ja aamu paljasti nuo jäljet. Hän sai allergialääkettä, kortisonia ja lisäksi otettiin kokeita. Tulehdusarvo oli edeltävänä iltana 5, mutta aamulla se oli jo 43. Oltiin siis lähdetty oikeaan aikaan ja ab-tippa aloitettu aiheesta uudestaan. Tuo tulehdusarvo tosiaa näkyy kokeissa tavallaan viiveellä tilanteeseen nähden, joten tämän aamun arvo onkin jännittävä nähdä. Toivotaan, ettei arvo ole noususuunnassa. Tänään aamulla tänne osastolle tullessa äitiä oli vastassa iloinen, hyvin yönsä nukkunut kuumeeton lapsi. <3 Riemu oli rajaton, kun äiti toi tuliaisina kindermunia, värityskirjan, värikynät ja tarroja (Jouni olikin eilen täällä ja minä oon nyt tänään ja huomenna).  :)

Tässä muutama kuva Tiinasta. Tässä nyt kerranki vähän valoisampia kuulumisia. <3
12 kommenttia:

 1. Ihana nähdä pienen kasvoilla iloakin tänä vaikeana aikana ☺ Tuli mieleen tuosta, kun kirjoitit punaisista läiskistä iholla, että reagoiko nyt jollekin lääkkeelle? Meillä Senjalle tuli tulipunaisia läiskiä ja vaikeat allergiset reaktiot siitä lihakseen pistettävästä sytostaatista. Se jouduttiin sitten jättämään hoidoista pois kokonaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Läiskät tuli adeno-viruksesta johtuen. Tiina ei oo tuolloin saanu mitään reaktioita ja lisäksi lähiaikoina ei oo ollu mitään uusia lääkkeitä. Tuolla osastolla onki osalla lapsista ollu allergisia reaktioita, hurjan näköisiä ovat. :(

   Poista
 2. Äitylit on parhautta ❤️ Teille oikein kovasti jaksamista, kyyneleet silmissä luen aina kuulumisia.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa :) hyvä että ylläripaketit piristi, niin se oli tarkoituskin <3

  VastaaPoista
 4. Ihana yllätys ❤ ja mahtavaa, että olo on pirtsakampi.

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana ajatus ❤️ Ihanaa kun näin hyväsydämisiä ihmisiä on teidän ympärillä ja ihanaa nähdä iloisia kuvia Tiinasta, suloinen ja reipas tytöntylleröinen ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ollu ihan mahtavaa, että meitä muistetaan ja piristetään! <3

   Poista
 6. Ihana lapsi. Kaikkea hyvää koko perheelle.

  VastaaPoista