8. heinäkuuta 2016

Maanantaita odotellen

Lyhyt postaus. Tiina kuumeilee edelleen. On hyvin kipeä. Suu on haavainen. Itkee, itkee ja itkee. Lisänä listaan se, että CVK on tulehtunut. Ei onneksi kovin pahoin, mutta vaatii omat toimenpiteensä; puhdistukset ja omat tropit parantuakseen. Nukutus olis nyt liian suuri riski, joten nyt sitten odotellaan maanantaihin.

Sinja 1v2kk tuossa leikkii muovimukilla ja kikattaa. Kävely on jo aika hyvinsujuvaa. Välillä pieni tulee halaamaan äitiä. <3 Asunnossa tuoksuu tonnikalapasta ja pikakahvi.

Miten kahta erilaista elämää yksi neljän hengen perhe voikaan elää eri osoitteissa?

8 kommenttia:

 1. Voimia pienelle potilaalle ja koko perheelle.

  VastaaPoista
 2. Nää kirjoitukset koskee sydämeen. Mä en pysty sitä kuvittelemaan mitä teidän perhe käy läpi, ihan kuin pahaa unta. Tältä henkiseltä lamalta pidän teitä silti ajatuksissa ja paljon virtuaalisia halauksia ❤❤❤❤❤

  VastaaPoista
 3. Oikein paljon voimia teidän arkeen. <3 Minä käyn melkein päivittäin seuraamassa mitä tänne kuuluu. Olette kovin ajatuksissa. Yritän ymmärtää mitä te joudutte kokemaan, mutta eihän sitä ymmärrä ellei omalle kohdalle osu.
  Mutta mikä tärkeintä teillä on toisenne ja toistenne tuki. Itku silmässä taas täällä luin tekstejäsi ja niin toivon pelkkää hyvää teidän perheelle. <3 voima hali koko perheelle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikea tätä on edes itsellä käsittää. Kiitos. <3

   Poista
 4. Meillä pojalla takana taistelu syöpää vastaan ja nyt hän on onnellisesti seurannassa. Häneltä myös sytostaatit hajottivat aivan vereslihalle suun ja kurkun limakalvot.😕 Valitus oli kamalaa kuultavaa ja tein joka välissä hoitajille selväksi, että kipulääkitys ei ollut mun mielestä riittävä... pojalle meni lopulta kipupumpusta morfiini, panadolia ja morfiinia annettiin lisäbolukset maksimin mukaan. Nukkui näillä lääkkeillä melko tajuttomana. Toivottavasti lähtee pian helpottamaan pikku-neidillä! Meillä kipeä vaihe kesti viikon ja sitten paraneminen tapahtui ihan parissa päivässä. Lapsen elimistö on ihmeellinen. Voimia teille!❤ Ja meillä ainakin ekojen kuurojen sivuvaikutukset olivat paljon pahempia kuin seuraavien. Toivottavasti tekin pääsette jatkossa vähemmällä.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kokemuksen jakamisesta. <3 Kiva, kun olette jo seurannassa. :) Raskas tämä taival on kyllä..

  VastaaPoista