9. syyskuuta 2016

Kahden ällän tytöt

Meillä asustaa siis kahden ällän tytöt: leukemiaa sairastava ja sitten laktoosi intolerantikko. Sanoin tämän ääneen tänään ja Tiina totesi iloisesti, että hän se leukemia-tyttö ja Sinja on sitten se toinen! :D Näinhän se on. Onneksi Sinjan vaiva on vähemmän vakava, vaikka vaatiikin alussa opettelua, että oppii tuotteet, joita ei laktoosittomina saa. Mutta hyvin se menee!

Tänään molemmat tytöt saatiin kotiin. <3 Nyt nukkuvat toistaiseksi. Tiinan iholle tuli nyt illalla vielä reaktio, mutta se meni allergialääkkeellä ohi onneksi ihan kotona. Tänään on siis aika hyvä päivä!"Äiti, täällä on sen Antti Tuiskun kuvaki!" Riemu oli rajaton, kun kirjeeseen kurkkasi. :)
Kiitollisuus. Se on vahvana tänään. Kivuton uni, iloiset hetket ja lupaus huomisesta. Meillä on vielä kaikki mahdollisuudet. Me ollaan onnekkaita.

6 kommenttia:

 1. Voi kuinka ihana kuulla, että Tiina voi paremmin ja pääsitte kotiin kaikki!💟

  VastaaPoista
 2. Teillä on enemmän kuin pelkkä mahdollisuus, teillä tuntuu olevan niin elämänhaluinen pikkutyttö, ettei sitä syöpä-ällötys voita!!

  Jos saa kysyä, niin saako Tiina olla kotona päivittäin, mikäli kunto on sellainen? Onko sairaalassa siis pakko olla kuin ne hoitopäivät? Teillä on kyllä onni, kun saitte elämän järjestettyä ouluun. Monella pikkupotilaalla on niin pitkö kotimatka, ettei eestaas reissailut varmasti aina onnistu :/

  Voimia taisteluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! <3 Tää tarvotaan voittajina läpi. :)

   Me voidaan olla kotona,jos tyttö on kuumeeton, syö ja juo sekä pärjää kotona paracetamolilla. Usein hoidot laskee veriarvot niin pyllylleen, että infektioita on vähän väliä. Me ollaan oltu nyt juhannuksesta eteenpäin heinäkuussa kolme yötä kotona ja nyt sitte viimesimpänä yksi viikko. Nyt osastolla meni jälleen viikko, joten vähissä on kotona käymiset. Joskus saatetaan saada olla kotona esimerkiksi antibioottien välissä, jos vointi on hyvä. Niitä laitetaan suoraan laskimokatetriin 8h välein, joten välissä saattaa joinakin päivinä päästä kotonakin käymään. :)

   Kiitos. <3

   Poista
 3. Löysin blogisi sattumalta ja nyt yöntunteina luin koko blogin läpi, kyynelsilmin ❤ Toivon koko sydämestäni voimia ja tsemppiä ihanalle pikku-Tiinalle ja myös koko perheelle! Olette ajatuksissa ❤.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! <3 Toivottavasti ehdit nukkuakin. :)

   Poista