4. joulukuuta 2016

Aamu alkaa o:lla

Ei se a:lla ala, vaan o:lla. Tiinan aamu alkoi "oo niinkuin oksennuksella". Ensimmäinen sänkyyn ja pönttöön, toinen sankoon. Kalpea, ruokahaluton, vetelä ja kipeä. Suupieli oli rikki, kurkkuun sattuu. Lääkkeet ehti olla mahassa ehkä kymmenen minuuttia. Itse nukkuin vain kolme tuntia ja tunteet oli pinnassa. Harmittaa niin, että sattuu. Itkettää väkisinkin.

Metotreksaatti voi aiheuttaa tämmöistä myöhäispahoinvointia kaiken muun lisäksi. Ensimmäisten kahden tiputuksen kohdalta tuttua. Kolmannessa oli lähes oireeton tyttö, mutta nyt edellisestä tiputuksesta on sen verran aikaa, että oireet tulee luultavasti vahvoina. Nyt vaan sinnitellään.

Tyttö lähti Jounin kanssa osastolle saamaan läkettä pahoinvointiin. Samalla tutkitaan limakalvot ja otetaan verikokeet. Kumpa tyttö pääsisi kotiin yöksi..
Tiina sai alkuviikosta Siskoilta paketin. Koru on ollut paljon kaulassa. <3 Kiitokset villasukista, heijastimesta, tarroista, kortista ja sekä Tiinan että minun riipuksista. Ja tietty Kinderistä! :)


Kiitokset Vennylle porukoineen kassista! :) Sain juuri sisällöstä kuvan. Kyllä piristi kipeää potilasta herkut ja legot. <3 Suuri kiitos.


8 kommenttia:

 1. Hei, olen tutustunut pikku-Tiinan tarinaan Siskot ry:n sivuilla. Toivotan teille molemmille sydämeni täydeltä paljon voimia <3<3! Oma tyttäreni sairastui aikoinaan 3,5v.iäsdä ALL:aan. Nyt hän on terve nuori nainen. Hän sai erinomaista hoitoa Helsingissä osasto 10:llä :).

  VastaaPoista
 2. Olet kaunis! Ihanat lasitkin. Hyvää joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Opettelen lasien käyttöä. :) Samoin sinne! <3

   Poista
 3. Paranemisia Tiinalle ja tsemppiä ja jaksuja! ♥

  VastaaPoista
 4. Jospa siellä asiat jo paremmin<3
  -Ansku

  VastaaPoista