16. lokakuuta 2017

Lyhyestä virsi kaunis

Päivitän pikaisesti muutaman lauseen. Tiina sai uuden pääkipu/oksentelukohtauksen jokunen viikko sitten. Pää kuvattiin kiireellisenä ja kuvat oli puhtaat onneksi. Nyt odotellaan, tuleeko kohtauksia lisää ja jos tulee, otetaan selkäydinnäyte. Vähän meinaa pää olla pyörällä kaikesta, mitä tässä tapahtuu ympärillä. Toiveikkuus, mikä vielä kuukausi sitten minua kannatteli, on tässä kaiken keskellä huvennut aika paljonkin. Jotenkin tapahtuu taas liikaa pienen ajan sisällä. Kaiken kruunaa (yllätys) muutto, joka on nyt väistämättä edessä nopealla aikataululla.

Positiivinen asia on sentään Jounin työpaikka, jonka hän viimein sai. Vuokrafirman kautta pienipalkkainen työ, mutta saipa kumminkin. Metallialalla oleva työ on tuntunut mukavalta ja toivotaan, että määräaikaisuus muuttuisi jossain vaiheessa vakipaikaksi. Toistaiseksi töitä on tammikuun loppuun.

Nyt olisi tärkeintä löytää siis uusi asunto, joka olisi lähempänä keskustaa. Meidän perheessä kun on vain yksi ajokortillinen aikuinen ja yksi auto. Jotenkin pitäisi päästä viikottaisiin labrareissuihin rattaiden kanssa. Tiina on niin viluinen, että pakkasella matka ei saisi olla ihan kohtuuton. 

Lapset alkaa justiin heräilemään päikkäreiltä, joten tämä todellakin jäi vain muutamiin lauseisiin. Mutta palailen ajan kanssa taas uudestaan asiaan. Eli kaikki on hyvin toistaiseksi, mutta hyvin sekaisin myös yhtäaikaa.


8 kommenttia:

 1. Tiina on ajatuksissani ja toivon täältä hänelle terveyttä <3

  VastaaPoista
 2. Mitä kuuluu, olette ajatuksissa koko perhe!<3 kirjoita pian!<3 Sydän syrjällään täällä ruudun toisella puolen käyn kurkkimassa joka päivä monta kertaa joko olisit kirjoittanut.-Mari

  VastaaPoista
 3. Minusta oli myös kiva kuulla kuulumisianne taas. Jaksamisia arjen haasteisiin ja Tiinalle halaukset

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti asiat järjestyy <3
  Mietin eikö kotisairaanhoito voisi hakea näytteitä Tinttaralta? WoimaHali jk. Onnea J:lle duunipaikasta

  VastaaPoista
 5. Mitä kuuluu,aika moni lukija jotka seuraa Tinttaran-tarinaa odottavat kuulumisianne...

  VastaaPoista
 6. Mitä kuuluu,aika moni lukija jotka seuraa Tinttaran-tarinaa odottavat kuulumisianne...

  VastaaPoista
 7. Minä kans oottelen vaikka pientäkin tilannekatsausta, toivottavasti kaikki on hyvin!

  VastaaPoista
 8. Mitä Tiinalle kuuluu?

  VastaaPoista