31. elokuuta 2018

MRI-tulokset

Harmillisesti mun tietokone otti ja meni rikki, joten puhelimella kokeilen naputtaa tuloksista lyhyehkösti, kun lupasin. Ne tosiaan tulivat keskiviikkona lääkätin soittamana.

Tiinan luustossa oli jalkojen osalta niitä pelättyjä muutoksia, eli nekroosia (luukuoliota), mutta onneksi vain 2-luokan/asteen sellaisia. Ne luokitellaan luokkiin/asteisiin numeroilla 1-5 ykkösen ollessa lievin ja vitosen pahin. Lievimmät muutokset kroppa yleensä parantaa itse ja nyt toivommeksin, että Tiinankin muutokset katoavat lääkityksen loputtua, kun aika tekee tehtävänsä. Kuvaukset uusitaan luultavasti ensi vuoden alussa. Nämä muutokset eivät siis ole olleet syynä rajuihin jalkojen kipuihin. Ne johtuvat siis mahdollisesti kasvupyrähdyksestä, mikä on lohdullinen asia. Toivotaan, että kivut pysyvät hallinnassa jatkossakin. :)Tähän loppuun kuva Tinttarasta labrassa. Reipas ja iloinen tyttö lähtee innokkaana labraan joka viikko. <3

Kirjoittelen taas, kun jossain välissä saan koneen toimimaan ja uuden virtalähteen kärähtäneen tilalle. Hyvää alkavaa syksyä toivottelen näin kesän viimeisenä päivänä! :)

5 kommenttia:

  1. Ihana nähdä tyttö iloisena ja elinvoimaisena kaiken jälkeen❣ Kaikkea hyvää toivon teille.

    VastaaPoista
  2. Ihana aurinkoinen tyttö! Kaikkea hyvää syksyyn teille!

    VastaaPoista
  3. Mitäs teille kuuluu?

    VastaaPoista